Erve Klein Koerkamp

Dit melkveebedrijf ligt net buiten het dorp Lettele op 8 kilometer van Deventer. Het staat al op de kaart sinds 1399 en is steeds in het

Dit melkveebedrijf ligt net buiten het dorp Lettele op 8 kilometer van Deventer. Het staat al op de kaart sinds 1399 en is steeds in het bezit geweest van de familie Klein Koerkamp. Langs de boerderij lopen diverse wandel en fietsroutes, enkele zijn door de familie Klein Koerkamp zelf geschreven.

In de woonboerderij is een gastenverblijf, wat bestaat uit drie kamers met elk twee of drie eenpersoons bedden. Er kunnen maximaal 7 gasten logeren. Op de oude deel bevindt zich een ruime schitterend landelijk ingerichte gemeenschappelijke ruimte. Hier wordt tevens uw ontbijt geserveerd.

De ruime kamers zijn ingericht met bedden, tafel en stoelen, sateliet-tv en centrale verwarming. De bedden zijn opgemaakt en er zijn handdoeken aanwezig. Verder is er een kleine, maar toch complete keuken, met een magnetron, een 2-pits gastoestel, een koffiezetapparaat en een waterkoker. Er is gratis toegang tot internet. Op de kamers en de gemeenschappelijke ruimte mag niet gerookt worden, maar er is er een speciale blokhut waar wel gerookt mag worden. Daarnaast is er buiten een terras aanwezig.

Capaciteit: 3 x 2-persoons

Prijs: € 22,00 p.p.p.n. incl. ontbijt (bij meerdere nachten € 20,- p.p.p.n.)

Tevens beschikt Erve Klein Koerkamp over een knus, volledig ingericht 3-persoonsappartement, met slaapkamer, badkamer, keuken en zitkamer met extra slaapgelegenheid. In het appartement in gratis wifi aanwezig.

Prijs op aanvraag (zie website).

Gasten van Erve Klein Koerkamp kunnen gratis gebruik maken van de Jeu de Boules baan. Alle benodigdheden zijn aanwezig.

In het dorp Lettele zijn diverse wandelommetjes die gemarkeerd zijn, ze zijn twee tot acht kilometer lang. Verder is er een kuierroute van 15 kilometer en twee wandelroutes van 16 of 23 kilometer. In het landgoed Oostermaat wat op 900 meter van de boerderij ligt kunt u wandelen op routes van 6 tot 10 kilometer. Op al deze wandel en fiets routes komt u rustpunten tegen, waar u een kopje koffie of thee of iets anders kunt nuttigen voor een bescheiden prijs.

Fietsroutes zijn er in alle soorten en maten, ook hier zijn kaarten en beschrijvingen van aanwezig.

Contactinformatie

Erve Klein Koerkamp
Koerkampsweg 4
7434BE Lettele

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Er is een trap aanwezig

Ligging

  • Buiten het centrum

Faciliteiten bed & breakfast

  • Parkeerplaats aanwezig

Wifi

  • Gratis Wifi

Voorzieningen B&B kamer

  • Keuken
  • Televisie
  • Terras