I. van Dijk 'Boomstamhut'

Noorse Boomstamhut midden in de natuur van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, gelegen op eigen heideveld. Met een uniek uitzicht.

In het hart van de Sallandse Heuvelrug (5200 ha bos en heide) ligt, letterlijk op de rug, deze Noorse boomstamhut. De boomstamhut is in 2006 gebouwd naar origineel model en ingericht voor 6 - 8 personen (10 bedden). De hut ligt op een eigen glooiend heideveld van 1 ha en heeft een grandioos uitzicht naar zonsondergangzijde. Door de hoge ligging (40 meter) kun je over de boomtoppen heen naar de horizon kijken.

De hut is voorzien van een zolder, benedenverdieping en is geheel onderkelderd. Naast een ruime kamer en keuken zijn er maarliefst 4 slaapkamers, een ontspanningsruimte, een berging, grote veranda, douche met wastafel en toilet. De woonkamer is voorzien van een open haard met natuurstenen schouw. Er is een koelkast aanwezig.

De hut ligt in de bossen ten westen van het historische en pittoreske dorp Hellendoorn. Het spreekt voor zich dat u hier fantastisch kunt wandelen en fietsen in de directe omgeving.