Altijd wat te doen!

Haarle

Haarle is een echt Sallands dorp aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Het is een actief dorp waar veel georganiseerd wordt, met name op het gebied van sport. Zoals vele fiets- en mountainbike evenementen. Haarle is agrarisch georienteerd. Het natuurschone landschap biedt veel mogelijkheden om erop te trekken en mooie tochten te maken: te voet, op de fiets of te paard.

Op de kaart

Fiets- en wandelroutes

Heerlijk genieten

Ontdek al fietsend- of wandelend het prachtige natuurgebied rondom Haarle

Inspirerende verhalen

Ontdek Haarle

De leukste adresjes

Het landschap rondom Haarle

Haarle ligt vlak aan het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Hier kan je wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden. De Palthetoren is dan ook zeker niet te missen als je de omgeving gaat ontdekken. Na een lange wandeling of fietstocht zin om even tot rust te komen en te genieten van wat lekkers? Bij diverse eetgelegenheden kan je terecht voor een heerlijk hapje of drankje.

In alle seizoenen genieten

In alle seizoenen is het genieten op de Sprengenberg. Kom je in mei dan zie je de kleuren van azalea’s en rododendrons. Het goudgele graan wuift in juni en juli over de akkers. Als je geluk hebt zie je een ree opduiken uit het graan. In augustus en september zijn de uitgestrekte heidevelden op hun mooist en geniet je van de bloeiende struikheide. Sneeuwt het in de winter? Dan kun je hier natuurlijk geweldig sleetje rijden.

Activiteitenkalender

Evenementen in Haarle