Ontdek Salland

Bas & Nicolette zijn ook verslingerd aan Salland

  • Leestijd Leestijd 3 minuten
  • Home 783 x bekeken

Heb je het gezien? Bas Smit en Nicolette van Dam waren op bezoek in Salland! Onder het mom “Nederland heeft alles” ontdekken zij Nederland op zoek naar de leukste tips om te doen voor zowel met als zonder kinderen. En natuurlijk mag Salland daarin niet ontbreken.

Voor een unieke ervaring hoef je niet niet naar buitenland, in Salland vind je prachtige plekken die on-Nederlands mooi zijn. Om dit te laten zien zijn Bas en Nicolette bezig een vakantieboek te schrijven met de leukste doe-tips, slaap-tips en eet-tips voor een heerlijk dagje uit in Nederland. Benieuwd waar ze allemaal zijn geweest? Lees het in dit verslag, gemaakt op basis van hun Instagram stories. Leuke inspiratie voor je eigen bezoek aan Salland! 8 juli brengt het stel ook het gelijknamige boek uit, met nog veel meer eigen tips uit Overijssel Houd dus de schappen goed in de gaten en ontdek in het boek alles wat Salland te bieden heeft!

Bronvermelding foto's Bas & Nicolette: Instagram

Dijkman Klompen atelier

Als je denkt dat klompen suf zijn, dan heb je het volgens Bas en Nicolette mis! Treedt binnen in de wondere wereld van Dijkman Klompen atelier en ontdek zelf de wereld waarin ambacht, kunst, humor en avontuur samenkomen. Eigenaar Martin geeft je graag een workshop om zijn passie met jou te delen. Wanneer je langskomt bewonder dan De Nachtwacht. Net zoals Bas en Nicolette ben je waarschijnlijk gewent om het beroemde schilderij van van Rembrandt van Rijn in een museum te zien, maar bij Dijkman Atelier kan je het bewonderen als klompenmozaïek van 30.000 met de hand beschilderde miniklompjes!

Aan het einde van het bezoek heeft Martin nog een verassing voor Bas. Aangezien Bas een groot fan is van crocs, heeft Martin hem een nieuw en wel heel bijzonder paar gegeven. Namelijk de Sallandse klompen!

Aeroclub Salland

Wil jij net zoals Bas & Nicolette ook vliegen boven Salland? Kom dan langs bij Aeroclub Salland waar zweefvliegen de ultieme ervaring is! Vlieg zo vrij als een vogel en geniet van de prachtige vergezichten. Ontdek deze fantastische sport en wordt een avontuurlijke belevenis rijker.

Hanzestad Deventer

Na een nachtje in het van der Valk hotel in Deventer te verblijven, gingen Bas en Nicolette op tour door het historische centrum van de mooie Hanzestad. Van het bezoeken van het grote plein de Brink tot het kopen van de enige echte Deventer koek. Het was zeker een belevenis!

Raak je al geïnspireerd voor een dagje uit in Salland?

Bas & Nicolette hebben niet alles kunnen ontdekken van onze prachtige streek, want er is zoveel meer. Kom langs en ontdek het zelf! Ga wandelen en fietsen op en rondom het dynamische landschap van de Sallandse Heuvelrug, breng een bezoek aan de landgoederen, kastelen en de dorpen. Wanneer je Salland bezoekt, dan mag Hanzestad Deventer zeker niet ontbreken. Een heerlijke streek voor jong en oud. Raak verslingerd aan Salland!

Kan jij niet wachten om te ontdekken wat Salland te bieden heeft?

Bekijk al onze uitjes!

Meer verhalen uit Salland