Omringd door het prachtige Sallandse landschap!

Okkenbroek

Okkenbroek is een dorp in de gemeente Deventer. Het ligt tussen de dorpen Lettele en Nieuw-Heeten. Het dorp heeft een prachtige kerk, het motormuseum, de bijzondere natuur in het Oostermaet met de eendenkooi en de vakantiewoningen. Je kan overnachten in de talrijke ‘Bed en Stoetes’ en natuurlijk op de camping aan de Ikkinksweg of op de boerencamping Campeerd. Het dorp heeft ook mooie wandel- en fietsroutes met uitzicht op de Sallandse Heuvelrug. Wie dorst heeft, kan op het terras in het centrum bij café-brasserie Nooit Gedacht even op adem komen.

Op een rijtje

Fiets en wandelroutes

Inpirerende verhalen

Ondek Okkenbroek

De leukste adresjes

Kunstfietsroute

De kunstfietsroute “Kunst van Hier tot Ginder” is een leuke familiefietsroutes met kunst-, theater- en muziekvoorstellingen op bijzondere locaties in Salland. Okkenbroek is startpunt van deze jaarlijkse fantastische fietsroute.

Ontdek het motormuseum

Naast veel rust en natuur, heeft Okkenbroek nog meer voor je in petto. Als je Okkenbroek bezoekt, bezoek dan zeker een van de pareltjes van het dorp, de in 1904 gebouwde kerk (een Rijksmonument) en wanneer je Okkenbroek bezoekt, mag je het naastgelegen motormuseum niet missen.

?>
Okkenbroek

Alvast een kijkje nemen