Doe mee en maak kans op

één kilo asperges

Win één kilo asperges

Eén van de streekproducten waar Salland om bekend staat: asperges of 'het witte goud'. Traditioneel eet je asperges met ham en ei. Of puur natuur: asperges met botersaus en verder helemaal niks. Samen met telers Ogink Asperges, Aspergeboerderij De Boerkamp & Tuinderij Veldink geven wij 3 keer één kilo asperges weg!

Verslingerd aan Smakelijk Salland

Asperges is onderdeel van 'Verslingerd aan Smakelijk Salland'. Dit is een unieke samenwerking tussen verschillende partners op het gebied van agro, streekproducten, natuur en recreatie in Salland. De Sallandse Smaakmakers zijn verbonden met tradities, met verhalen en met elkaar. In Salland proef je het beste van ons land, elk seizoen weer... Ontdek hier de lekkerste streekproducten en de leukste boerderijwinkels.

Hoe werkt het?

Vul hieronder het formulier in. De actie loopt van 26 april t/m 20 mei 2024, de winnaars worden vanaf 21 mei op de hoogte gebracht.

De asperges dienen zelf opgehaald te worden bij één van de lokale telers. Zo kunnen we de allerbeste kwaliteit en versheid garanderen, direct van het veld bij jou op het bord! En je ziet ook nog eens waar de asperges vandaan komen.