Boerenkracht verbindt Salland - 66 km

Boerenkracht fietsroute

Salland is een échte agrarische ondernemende regio. Hier worden de beroemde gele giertanks gemaakt en groene toplaarzen, luxe paardenvrachtwagens, kwaliteit veevoer, innovatieve biobased producten. Maar we hebben ook kleinere innovatieve boerenbedrijven. De boerenkracht fietsslinger neemt je mee langs die bijzondere en verrassende agrobedrijven. Kom in gesprek en ervaar de passie van de Sallandse boeren met hun nuchtere levenswijze en gastvrije houding. Maak kennis met onze streekproducten. Door de streek te proeven en te beleven raak jij vast net zo verslingerd aan het Sallandse boerenleven als wij!

Op de kaart

Horeca en verblijf langs de route

Ga de uitdaging aan en

Fiets alle slingers van Salland

Fiets door Salland

Ontdek alle Slingers

Optimaal genieten

Arrangementen

Boerenkracht verbindt Salland

Proef en beleef

Salland is een échte agrarische ondernemende regio. Hier worden de beroemde gele giertanks gemaakt en groene toplaarzen, luxe paardenvrachtwagens, kwaliteit veevoer, innovatieve biobased producten.

Maar we hebben ook kleinere innovatieve boerenbedrijven. De boerenkracht fietsslinger neemt je mee langs die bijzondere en verrassende agrobedrijven. Kom in gesprek en ervaar de passie van de Sallandse boeren met hun nuchtere levenswijze en gastvrije houding. Maak kennis met onze streekproducten. Door de streek te proeven en te beleven raak jij vast net zo verslingerd aan het Sallandse boerenleven als wij!

In samenwerking met: