Boerenkracht verbindt Salland

Boerenkracht fietsroute

Salland is een échte agrarische ondernemende regio. Hier worden de beroemde gele giertanks gemaakt en groene toplaarzen, luxe paardenvrachtwagens, kwaliteit veevoer, innovatieve biobased producten. Maar we hebben ook kleinere innovatieve boerenbedrijven. De boerenkracht fietsslinger neemt je mee langs die bijzondere en verrassende agrobedrijven. Kom in gesprek en ervaar de passie van de Sallandse boeren met hun nuchtere levenswijze en gastvrije houding. Maak kennis met onze streekproducten. Door de streek te proeven en te beleven raak jij vast net zo verslingerd aan het Sallandse boerenleven als wij!

Ga de uitdaging aan en

Fiets alle slingers van Salland

Fiets door Salland

Ontdek alle Slingers

Optimaal genieten

Sallandse boerenkracht arrangementen

Ontdek alles over fietsen

Boerenkracht verbindt Salland

Kom thuis bij de boer

Salland is een échte agrarische ondernemende regio. Hier worden de beroemde gele giertanks gemaakt en groene toplaarzen, luxe paardenvrachtwagens, kwaliteit veevoer, innovatieve biobased producten.

Maar we hebben ook kleinere innovatieve boerenbedrijven. De boerenkracht fietsslinger neemt je mee langs die bijzondere en verrassende agrobedrijven. Kom in gesprek en ervaar de passie van de Sallandse boeren met hun nuchtere levenswijze en gastvrije houding. Maak kennis met onze streekproducten. Door de streek te proeven en te beleven raak jij vast net zo verslingerd aan het Sallandse boerenleven als wij!

In samenwerking met