Cultuurhuus Braakhekke

Het ontmoetingspunt van Bathmen

Bij het cultuurhuus kunt u terecht voor theater, muziek, lezingen, exposities, diverse lessen van yoga tot slagwerk etc.

Op 30 mei 2008 werd de volledig vernieuwde Zaal Braakhekke geopend. Zaal Braakhekke was al een begrip sinds 1956 en fungeerde als een echt dorpshuis. De accommodatie was echter dringend aan restauratie toe. In 2020 is de entree en de garderobe aangepast zodat de toegangelijkheid verbeterd is. Tevens is het meubilair in de theaterzaal vervangen zodat er nu op stoelnummer gereserveerd kan worden bij meerdere voorstellingen.

Het nieuwe ‘Cultuurhuus Bathmen’, dat op de gevel nog steeds de naam BRAAKHEKKE draagt om recht te doen aan de voorgeschiedenis, is een multifunctioneel gebouw geworden. Het gebouw leent zich voor vele doeleinden. Met name de ‘grote’ zaal, nu de Heeren van Dorthzaal geheten, is een volwaardige schouwburgzaal geworden, uitgerust met een professionele licht- en geluidsinstallatie.

Het beheer en de exploitatie van het Cultuurhuus Bathmen ligt in handen van de Stichting Cultuurhuus Bathmen. Het stichtingsbestuur stelt zich ten doel van het Cultuurhuus Bathmen het kloppende hart van Bathmen te maken. De in Bathmen rijkelijk vertegenwoordigde verenigingen weten de weg naar het Cultuurhuus Bathmen al heel goed te vinden waardoor er een groot aanbod aan activiteiten is.

Het stichtingsbestuur wil door een uitgekiende programmering een nog gevarieerder aanbod van activiteiten en voorstellingen aanbieden.

Lid VBO VBO info

Openingstijden

maandag 10:00 - 16:00
dinsdag 10:00 - 16:00
woensdag 10:00 - 16:00
donderdag 10:00 - 16:00
vrijdag 10:00 - 16:00
zaterdag 10:00 - 13:00
zondag gesloten

Contactinformatie

Cultuurhuus Braakhekke
Schoolstraat 6A
7437AE Bathmen

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet
  • Drempelvrij
  • Invalidenparkeerplaats
  • Lift
  • Rolstoeltoegankelijk

Wifi

  • Gratis Wifi