Ultimate Adventures

Mountainbike huren in Deventer e.o. bij Ultimate Adventures

Aan de voet van de Sallandse Heuvelrug in de richting van Deventer liggen prachtige -voor velen nog te ontdekken- mountainbikeroutes. Vanaf de Holterbergroute is het 7,8 km fietsen over een bewegwijzerde verbindingsroute naar de Sallandroute richting Heeten. Die op zijn beurt weer is aangesloten op de IJssellandroute en een heuse Urban Mountainbike Trail.

Urban Mountainbike Trail Deventer

De Urban Mountainbike Trail in Deventer is een echte verrassing en absoluut de moeite waard. Er is creatief omgegaan met de openbare ruimte. En er liggen nog meer ontwikkelingen in het verschiet voor de echte durfals! Volg onze social media om op de hoogte te blijven.

Mountainbike huren bij Ultimate Adventures

Ben je nog niet in het bezit van een mountainbike, dan is Ultimate Adventures jouw partner om een goede mountainbike te huren. Zo kan jij je richten op je mountainbike skills en genieten van de prachtige omgeving. Kijk op de website van Ultimate Adventures om direct een mountainbike te huren.

Kies bij Ultimate Adventures voor het huren van een mountainbike incl. helm voor € 25,00 per persoon. Je hebt de mountainbike dan de hele dag tot je beschikking. We bezorgen de mountainbike en halen het ook weer op. In de gemeente Deventer vragen we hiervoor € 10,00. Daarbuiten rekenen we € 0,60 per kilometer vanaf Station Deventer. Een bidon 750 ml is aan te schaffen (is dan eigendom) voor € 3,50 per stuk. Of gevuld met isotone sportdrank voor € 5,00 per stuk.

Mountainbike clinic

De mountainbike clinic verzorgen we in tijden van corona binnen de maatregelen van het RIVM voor € 55,00 per persoon. Er is dan bijna sprake van een privé clinic. In deze clinic leren we je de basisbeginselen van het mountainbiken. Hoe werkt een mountainbike. Hoe gaat het schakelen in z’n werk. We geven je technische tips om steile beklimmingen en de single tracks eigen te maken. Zo maken we je wegwijs op de mountainbikeroutes dichtbij huis. Maak hier je reservering voor een mountainbike clinic. Als de regels versoepeld worden, geldt voor de mountainbike clinic weer: hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Ultimate Adventures

Ultimate Adventures organiseert al tientallen jaren diverse buitensportactiviteiten in Deventer. Zij heeft daarin bekende partners zoals Stichting Deventer Marketing en Sportbedrijf Deventer. Teamspelenprogramma’s zoals de Citysurvival en het Deventer Stadsspel zijn uit deze samenwerkingen ontstaan. Of wat te denken van de IJsspelen op het IJsplein bij De Scheg. Ook de rode historische fietsen en rode steps zijn inmiddels bekend voor veel Deventenaren. Zelf ervaren? We zien je graag.

Er is buiten genoeg te doen. Let’s go!

Facebook

Instagram

Contactinformatie

Ultimate Adventures