Groepsaccommodatie Huis in 't Veld

Huis in 't Veld is gelegen in het mooie Salland, het westelijk deel van Overijssel.

De ruime accommodatie biedt plek aan 46 personen.

Huis in 't Veld is gelegen in het mooie Salland, het westelijk deel van Overijssel.

De ruime accommodatie biedt plek aan 46 personen. Het is een ideale uitvalsbasis voor een kennismaking met de oude Hanzestad Deventer, de Sallandse Heuvelrug en het tussengelegen coulisselandschap van afwisselend bossen, natuur en boerenlandschap.

De schuur van deze voormalige kop-hals-romp boerderij uit 1960 is in 2005 verbouwd tot een ruime groepsaccommodatie en is gelegen te midden van het Sallandse cultuurlandschap (in 't veld), op fietsafstand van Deventer en de Sallandse Heuvelrug. De vier sterren accommodatie biedt plaats aan groepen tot 46 personen. Geschikt voor families, reünies, cursus- en trainings-groepen, sportverenigingen en scholen. Arrangementen met o.a. fiets, (stads)wandel, step, schaats en kano activiteiten zijn mogelijk. De accommodatie biedt verder zeer goede mogelijkheden om zowel van het Sallandse buitenleven te genieten als van de oude Hanzestad Deventer, met zijn boekenmarkt, Dickensfestijn, Deventer op Stelten en andere culturele evenementen.

Voorzieningen De accommodatie beschikt over een ruime keuken (26m2) die van alle gemakken is voorzien en geschikt is voor zelfverzorging. (met o.a. wasmachine en vaatwasser). In overleg is maaltijdverzorging door een plaatselijke cateraar mogelijk. De verblijfsruimte (140m2) beschikt over een eet- en zitgedeelte en is sfeervol ingericht. Van hieruit heeft men een schitterend uitzicht over het Sallandse coulisselandschap.

Verder zijn er op de begane grond drie toilet/douche ruimtes aanwezig met 6 douches en 6 toiletten. Daarnaast is er een invaliden toilet/douche. Op de begane grond zijn er verder 8 tweepersoons slaapkamers, die ook goed toegankelijk zijn voor invaliden. Via een open trap bereikt met de overloop op de eerste verdieping. Hier bevinden zich nog 1 achtpersoons, 1 veertienpersoons slaapkamer en 2 vierpersoons slaapkamers met stapel- en eenpersoonsbedden. Ook zijn er op de eerste verdieping nog twee wc's. Buiten bevindt zich een ruime parkeerplaats, een verhard trapveldje (35m x 20m), een jeu de boulesbaan, een zandbak, een ruim terras en een overdekt terras. De speelweide (7500m2) leent zich uitermate goed voor diverse buitenactiviteiten. Sinds voorjaar 2011 is het tevens mogelijk gebruik te maken van een overdekte speelplaats. De voormalige mestsilo in omgetoverd tot een overdekte activiteitenruimte van 180 m2. Deze is m.n. geschikt voor (groeps)activiteiten als het weer even iets minder is.

Wij hopen u er een keer te mogen verwelkomen.

Guus en Hanny Huis in 't Veld

Contactinformatie

Groepsaccommodatie Huis in 't Veld
Oerdijk 97
7434RA Lettele

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Aangepaste badkamer
  • Rolstoeltoegankelijk verblijf

Ligging

  • Buiten het centrum

Faciliteiten groepsaccommodatie

  • (Indoor) speeltuin
  • Catering mogelijk
  • Exclusief voor één groep
  • Terras
  • Tuin/Erf omheind
  • Vaatwasser