Buuffies proeflokaal

‘Bij Buuffies eet je waar je zin in hebt en proosten we op het leven’

Op de plek waar ooit de lokale herberg zat, met beneden het café en boven de slaapkamers, huisvest sinds 2014 Buuffies Proeflokaal.

In korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig horecabedrijf op een prominente plek midden in Heino. De centrale ligging biedt daarmee ook het grootste en zonnigste terras van Heino en omgeving.

De naam linkt aan de inpandige supermarkt waarmee Buuffies dé beste buuf van Appie is geworden. Die mix is over en weer goed te merken zoals de bekende Lindemans wijnen van AH die als huiswijn bij Buuffies geschonken worden en vice versa is de bekende Maison Fleur rosé van Buuffies enkel en alleen bij Albert Heijno te koop; gekscherend een verwijzing naar én de super én het dorp.

Ook de inrichting geeft nog een knipoog naar het kruidenierswinkeltje van weleer. De gemoedelijkheid is hiermee goed zichtbaar waardoor jong en oud zich prettig voelt. Dat wordt voor de kleintjes extra comfortabel gemaakt door een kinderhoekje en apart toilet met verschoonplank. En voor de ouderen door het verse slagroom tipje bij de cappuccino en het praatje van de medewerker.

Eten waar je zin in hebt betekent dat de gehele kaart de gehele dag geldig is. Daarbij is er geen onderscheid tussen lunch of dinerkaart. Dit maakt dat er voor elke mond en portemonnee gekozen kan worden. Bekend staat Buuffies om haar huisgemaakte notenkoek en cheesecake, haar royale high tea én de heerlijke pulled chicken met truffel als vingerlikkende borrelhap op stokbrood óf nachos.

In de zomer breidt het bedrijf uit met de ijssalon waar ambachtelijk bereid roomijs of fris sorbetijs in vele smaken gekozen kan worden. We heten je van harte welkom om mee te proosten met een mocktail, speciaalbiertje of lekker wijntje tijdens lunch en diner!

Team Buuffies

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 17:00
woensdag 10:00 - 17:00
donderdag 10:00 - 22:00
vrijdag 10:00 - 00:00
zaterdag 10:00 - 00:00
zondag 10:00 - 22:00

Contactinformatie

Buuffies proeflokaal
Marktplein 4
8141 AG Heino

Voorzieningen

Faciliteiten

  • Terras