Groepen

In Salland kun je eindeloos veel dingen doen en beleven, in welk samenstelling dan ook.
Heb je binnenkort iets te vieren of ben je opzoek naar een inspirerend locatie voor een werkgroep?
Dan hebben wij alvast de leukste groepsaccommodaties, de interessantste vergaderlocaties en de beste tips voor een groepsactiviteit in Salland op een rij gezet.

Arrangementen

Voor groepen

Handige tips

Alles voor groepen

Inspirerende verhalen

Met een groep

De leukste adresjes

Groepen

Ervaar Salland op de leukste manier, samen met elkaar, in een groep. Wat de plannen ook zijn, in Salland kan je het beleven. Door het dynamische landschap, is de streek goed voor vele activiteiten. Onderneem een fiets of wandeltocht en ervaar de rust in de natuur.
Stop onderweg voor een kopje koffie of thee of een lunch en geniet van de Sallandse gastvrijheid.

Wanneer je kiest voor een groepsuitje zijn er talloze mogelijkheden. Neem deel aan verschillende sport activiteiten, bijvoorbeeld mountainbiken, zwemmen of los puzzels op en ontsnap uit een escaperoom. Wanneer je een voorkeur hebt voor een ontspannen activiteit kies dan voor een watersafari op de Regge en spot allerlei soorten dieren.

Salland kan je niet beleven in één dag. Overnacht daarom in één van onze groepsaccommodaties. Slaap bijvoorbeeld in een boerderij of bezoek met elkaar de vele Bed & Breakfasts. Natuurlijk is het ook mogelijk om een grote vakantiewoning te boeken.

Wat de plannen ook zijn, in Salland kan je terecht. Ontspanning, gezelligheid en actief bezig zijn in één. Voor jong en oud.

Evenementen in Salland

Agenda