Kot bie ‘t hoes

Artiest Tweeduuster met Jan Riesewijk

3 feb 2023

Waarom zou je het ver zoeken, als het Kot bie ’t hoes voor het oprapen ligt? Dat is de gedachte achter de nieuwe show ‘Kot bie ’t hoes’ van Jan Riesewijk en theatergezelschap Tweeduuster.

Op vrijdag 3 februari te zien bij het ZINiN Theater in Nijverdal: leedkes en vertelsels in de moodersproake.

Eén van de gevolgen van de pandemie was dat vakanties, verre reizen en trektochten er niet in zaten. Vrijwel iedereen ging op vakantie in eigen land: Kot bie ’t hoes. En dat is velen goed bevallen. Daarom koos Tweeduuster dit als naam voor hun nieuwe show.

Lachen, huuln en huuln van ‘t lachen
Ook in de nieuwe show is het ‘lachen, huuln en huuln van ’t lachen’. Lachen om de prachtige anekdotes van rasverteller Jan Riesewijk (bekend van o.a. ‘Van Jonge Leu en Olae Groond’). En ‘huuln’ om de mooie gevoelige liedjes van Tweeduuster. Samen vormen ze een reis door de mooie streek Twente in het dialect, met als reisleider Jan Riesewijk.

Kaarten reserveren
Kom genieten van een avondje prachtige verhalen en mooie liedjes in het dialect. Kaarten zijn online te reserveren viadeze link, telefonisch via (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 22,50

Contactinformatie

ZINiN Theater
Willem Alexanderstraat 7
7442MA Nijverdal