Filters

Filter

Keuken

Ligging

Wifi

Faciliteiten

Toegankelijkheid

Diëten

Koffie/thee & lunch

Salland biedt ongekend veel mogelijkheden op het gebied van eten & drinken, zoals gezellig lunchen in een van de restaurants die deze streek in Overijssel rijk is. Heb je gefietst of gewandeld, dan is het fijn om even koffie en thee te drinken op een terrasje om zo even te genieten van je weekend weg.

Culinair genieten

Heb je zin in een weekendje - of langer - weg, denk dan eens aan Salland in Overijssel. Natuurlijk zijn hier volop mogelijkheden tot activiteiten, alleen al in de natuur, maar wil je ontspannen genieten op culinair gebied, dan zit je hier ook helemaal goed.

High Tea

Wil je je verblijf in Salland extra speciaal maken, ga dan voor een high tea. Hartige hapjes, zoete lekkernijen en niet te vergeten koffie en thee: een uitje om nooit meer te vergeten! Sla in dit geval het lunchen even over en geniet van de hapjes en drankjes tijdens de high tea. Eten & drinken tijdens je ontspannen weekend weg was nog nooit zo fijn! Want zeg nu zelf: het culinaire aspect van een uitje is toch heel belangrijk? In Overijssel zijn hier volop mogelijkheden voor.