Wie zijn wij?

Salland Marketing wil Salland als toeristische bestemming overwegen tijdens de oriënteren en inspiratie fase, zodat er meer bezoekers naar Salland komen waardoor de bestedingen in het gebied toenemen. Daarnaast wil het de eigen inwoners en ondernemers bereiken en laten zien wat voor mooi toeristisch aanbod er is in de eigen regio. Hierdoor worden mensen nog trotser op de regio en gaan dit meer en meer uitdragen.

Naast het vermarkten van de regio hebben we als doel om ondernemers te ondersteunen bij productontwikkeling en voorzien van relevante informatie op toeristisch gebied, zodat de regio nog aantrekkelijker wordt om te bezoeken. We komen graag in contact met ondernemers en organisaties die ideeën hebben om Salland aantrekkelijker te maken door bijvoorbeeld producten te ontwikkelen. Heb je een vraag, opmerking, wil je met ons meedenken? Neem dan contact met ons op.

Tamara Toering
Tamara Toering


Tamara Toering
Merkleider Salland Marketing
E-mail:
Tel: 06 - 22 24 18 01


Tamara is het aanspreekpunt voor gemeenten. Ze is verantwoordelijk voor strategisch accountmanagement en gebiedsregie in de merkregio en is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van een destinatiemarketing beleid resulterend in optimale bekendheid van het merk Salland.

Inge Hendriks
Inge HendriksInge Hendriks
Gebiedsadviseur Sallandse Heuvelrug
E-mail:
Tel: 06 - 20 00 81 35

Ben je ondernemer of een organisatie op de Sallandse Heuvelrug (gemeente Rijssen-Holten en Hellendoorn), dan is Inge je aanspreekpunt. Ze kan je alles vertellen over de ontwikkelingen in het gebied en kan verbindingen leggen met andere ondernemers en organisaties. Als gebiedsadviseur is ze verantwoordelijk voor gebiedsregie, relatiebeheer en acquisitie op de Sallandse Heuvelrug. Dit doet ze voor Salland Marketing en ook voor Twente Marketing.