Stijlvol Rijssen

Rijssen

Rijssen is een middelgrote winkelstad met een gevarieerd en stijlvol winkelaanbod. Veel toonaangevende zaken – vooral mode en lifestyle – bepalen het straatbeeld van Rijssen. Regionaal staat de stad bekend als modestad. Aangevuld met verschillende horeca met haar gezellige terrasjes kun je plezierige uren doorbrengen in Rijssen. De stad is makkelijk bereikbaar en biedt volop gratis parkeergelegenheid. Daarnaast is Rijssen een prima uitvalbasis voor het maken van diverse recreatieve uitstapjes in de omgeving. Als je graag in een groene omgeving verblijft en toe bent aan ontspanning in combinatie met veel groen, dan zit je hier helemaal goed.

Op de kaart

Wandel- en fietsroutes rondom Rijssen

Download hier de routes

Ontdek al wandelend of fietsend Rijssen

Inspirerende verhalen

Ontdek Rijssen

De leukste adresjes

Rijssen

Winkelen en lekker eten

Rijssen staat bekend als stad waar je heerlijk kan winkelen. Lokale winkeliers trekken bijvoorbeeld al jarenlang mensen van omliggende dorpen. Verder is de gemeente vooral ook bij toeristen in trek. Het barst van de modewinkels en interieurzaken. Bovendien kom je ook op culinair vlak niets tekort. Het centrum is de ideale plek voor een kopje koffie met gebak, een uitgebreide lunch of een overheerlijk diner.

Heerlijke wandelingen

Rijssen ligt in Salland en dus verzeker jij jezelf van een fijn verblijf in een groene omgeving. Wandel bijvoorbeeld naar de Vogelkijkhut, één van de mooiste plekjes van deze gemeente. Maak ook zeker een prachtige wandeling over de Holterberg, een 14 kilometer lange route. Niet alleen jij, maar zeker ook je hond weet dit absoluut te waarderen. Onderweg schiet je met je telefoon of fototoestel de mooiste plaatjes. Zwembad de Koerbelt is er voor zwemliefhebbers. Het zwembad heeft een binnen- en buitenzwembad én een glijbaan van 65 meter lang.

Activiteitenkalender

Evenementen in Rijssen