Opening NEOVISIONAIR

10 mrt 2023

“Sorry dat ik besta”: Dat is het thema van de expositie NEO VISIONAIR die van 10 t/m 29 maart te zien is in de Deventer Bergkerk. Zeven jonge makers bundelden hun krachten om met schilderkunst, poëzie, muziek, film en fotografie te reflecteren op deze prikkelende uitspraak.

NEO VISIONAIR was in 2022 ook al te zien op deze locatie, maar dit jaar besloten initiatiefnemers Guusje Slagter en Corkville om de tentoonstelling open te stellen voor andere kunstenaars. Samen willen ze een gesprek op gang brengen over de plek van kunst in de maatschappij én in je persoonlijke leven. Is het egoïstisch om zo met je eigen werk bezig te zijn, of kan je kunst juist zien als een manier om de chaos van het bestaan te duiden en betekenis te geven?

Om deze vragen verder uit te diepen is er een uitgebreid randprogramma met elektronische muziek, spoken word, spiritualiteit en gesprekken over psychische uitdagingen.

De opening van NEOVISIONAIR vindt plaats op 10 maart. Gratis tickets zijn te reserveren via de website: www.neovisionair.art

Wanneer

Contactinformatie

De Bergkerk
Bergkerkplein 1
7411EN Deventer