Lentefeest op de Sprengenberg

21 mei 2023

We gaan de lente vieren! Op Erve de Pas is 21 mei van alles te doen. Neem een kijkje bij onze knuffelschapen, bak een broodje boven het vuur en knutsel er op los. Ga kijken hoe de herder van Scheperij Salland met zijn border collies werkt en en struin over de lentemarkt op het erf. Ga in gesprek met onze boswachters en daarna heerlijk voldaan een lekker hapje of drankje bij Herberg de Pas.

We gaan de lente vieren! Op Erve de Pas is 21 mei van alles te doen. Neem een kijkje bij onze knuffelschapen, bak een broodje boven het vuur en knutsel er op los. Ga kijken hoe de herder van Scheperij Salland met zijn border collies werkt en en struin over de lentemarkt op het erf. Ga in gesprek met onze boswachters en daarna heerlijk voldaan een lekker hapje of drankje bij Herberg de Pas..

De lente vieren
Op 21 mei staat Erve de Pas in het teken van het voorjaar! Voor jong en oud is er op deze dag van alles te beleven. Breng een bezoek aan onze knuffelschapen. Snuffel rond bij de kramen met lokale streekproducten en ga een lekker broodje bakken boven het vuur. De herder geeft een demonstratie met border collies, kijk hoe ze haar schapen bij elkaar drijft met haar honden. 

Altijd al je vraag over de natuur aan een boswachter willen stellen? Onze boswachters gaan graag in gesprek met je.
Na alle activiteiten heerlijk voldaan een lekker hapje of drankje bij de Herberg de Pas.

Wanneer

-

Contactinformatie

De Sprengenberg, Herberg De Pas
Molenweg 2
7448 RE Haarle