Een middag met de Cantorij vol spirit!

Liederen en verhalen met als thema: “Doe het gewoon!”

26 mrt 2023

Wij als Cantorij voelen ons geïnspireerd! En willen jou rondom dit thema ook graag inspireren met liederen en verhalen!

De Cantorij bestaat al meer dan 40 jaar en is als koor verbonden aan de Lebuinusparochie in Deventer. Van oorsprong zijn wij een jongerenkoor maar daar is al lang geen sprake meer van. Al jaren ondersteunen wij diensten binnen de katholieke kerk zowel met zang als met teksten. Soms maken wij een eigen viering of zingen in oecumenische diensten.

Daarnaast organiseren we inspiratiemiddagen rondom een thema. Dit jaar willen we dat doen rondom het thema ‘Doe het gewoon” .

Met boeiende verhalen en muziek willen we graag samen met jou filosoferen over het thema ‘Doe het gewoon!’; wat maakt dat je wel of niet bepaalde keuzes maakt in je leven?

Wij zingen liederen uit ons eigen repertoire, meestal Nederlandstalige kerkmuziek. En ook van meer populaire muziek worden we erg blij en zijn we volop aan het instuderen! We nodigen we jou uit waar kan mee te zingen. Kortom; zowel serieus als luchtig, zingevend en gezellig, voor jong en oud.

Je bent van harte welkom op zondag 26 maart van 15.00 tot 16.30 uur in de dorpskerk in Diepenveen.

Dorpskerk open: 14.30 uur

Let op! Vol = vol, i.v.m. veiligheidsredenen is er een maximum aantal plaatsen gesteld.

De toegang is gratis, een vrije gift wordt op prijs gesteld. Na afloop kunnen we gezellig napraten onder het genot van een drankje. KOM GEWOON!

Wanneer

-

Prijzen

Vrije gift

Contactinformatie

Dorpskerk Diepenveen
Kerkplein 4
7431 EE Diepenveen