The Bluebettes

14 mei 2023

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor Moederdag? Ga gezellig met je moeder, schoonmoeder of oma naar de voorstelling ‘Toen was geluk…’ van The Bluebettes op zondag 14 mei in het ZINiN Theater.

Een liedjesprogramma die bol staat van nostalgie met de mooiste liedjes uit de jaren ’40 t/m de jaren ’60. Zowel Nederlandstalig als Engelstalig: van het repertoire van Annie M.G. Schmidt tot de vrolijke rock ’n roll van The Beatles. Liedjes die bij iedereen een goed gevoel oproepen en die je op z’n minst mee neuriet.

Terug naar de swingende jaren ‘60
The Bluebettes neemt het publiek mee naar de swingende jaren zestig. Een voorstelling van The Bleubettes is altijd weer een trip down memory lane. In de nieuwste show ‘Toen was geluk…’ zit de middag bomvol nostalgische muziek. Het repertoire is zeer divers, van Annie M/G. Schmidt en Harry Bannink tot The Everly Brothers en The Beatles.

Maak er een onvergetelijke Moederdag van
Maak er een onvergetelijke Moederdag van dit jaar met een bezoek aan de voorstelling van The Bluebettes. Een gezellige middag met je moeder, schoonmoeder of oma vol muziek en misschien een lekker hapje en drankje na afloop van de voorstelling. Kaarten zijn te reserveren via deze link, de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 21,00

Contactinformatie

ZINiN Theater
Willem Alexanderstraat 7
7442MA Nijverdal