Bruisend Holten

Muziek in het dorp

28 mei 2023

Holten bruist weer! Monoman Onemanband komt op eerste pinksterdag in Holten optreden in het centrum, kom genieten van deze muzikale virtuoos!

Rock, blues, Nederlandse hits en nog veel meer verschillende muziekstijlen zijn te vinden in Holten tijdens Bruisend Holten. Niet als een achtergrondmuziekje. Een gezellige middag uit is niet compleet zonder live muziek. Kom samen met vrienden of familie wat drinken op de Smidsbelt of in de Dorpsstraat en geniet van het optreden van Monoman OnemanBand.

Bruisend Holten
Bruisend Holten

MoNoMaN oNeMaNbaNd is een muzikant die bekend staat om zijn unieke en eigenzinnige aanpak van muziek maken. Zoals zijn naam al doet vermoeden, speelt hij alle instrumenten in zijn nummers zelf en treedt hij op als een one-man band. Dit betekent dat hij tegelijkertijd drums, gitaar, bas, zang en andere instrumenten bespeelt tijdens zijn live-optredens.

Bruisend Holten 2023 is in samenwerking met: Nijkamp, Ristorante Altamura Holten, Klavertje, De Pannekoekenbakker Holten, Grand café 't Keuntje, Kelder Klasse, Odessa en Tastoe.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Contactinformatie

Centrum Holten
Smidsbelt
Holten