Kikker is Verliefd!

Voor de hele familie

20 mei 2023

‘Kikker is verliefd!’ is een magisch mooie poppen-voorstelling met veel interactie en humor. Na de voorstelling kun je Kikker en zijn vriendjes in de foyer van het theater ontmoeten en met hen op de foto gaan tijdens een uitgebreide meet & greet.

Kikker en zijn vriendjes, bekend van de kinderboeken van Max Velthuijs, beleven op zaterdag 20 mei een leuk avontuur in het ZINiN Theater in Nijverdal. Ditmaal heeft Kikker vlinders zijn buik en is hij verliefd. ‘Kikker is verliefd!’ is een humoristische en interactieve poppenvoorstelling. Een echt vrolijke familiemusical voor de allerkleinsten (3 jaar en ouder). Er zijn voorstellingen om 14.00 en 16.00 uur.

Hoe komt het dat Kikker zijn hartje zo klopt?

Het verhaal zal voor veel ouders niet onbekend zijn. Kikker voelt zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje gaat enorm tekeer. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Samen met zijn bekende vriendjes Varkentje, Eend, Rat en Haas doet Kikker er alles aan om antwoord te krijgen op die ene grote vraag: hoe komt het toch dat Kikker zijn hartje zo klopt?

Meet & greet met Kikker en zijn vriendjes

De vrolijke familiemusical ‘Kikker is verliefd!’ is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Max Velthuijs. Het is een mooie poppenvoorstelling met veel interactie en humor. Na de voorstelling kunnen de jongste theaterbezoekertjes Kikker en zijn vriendjes ontmoeten en met hen op de foto gaan tijdens een uitgebreide meet & greet.

Kaarten reserveren

Kaarten voor ‘Kikker is verliefd!’ zijn online te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 19,50
CJP prijs
€ 17,00

Contactinformatie

ZINiN Theater
Willem Alexanderstraat 7
7442MA Nijverdal