Tentoonstelling Ineke van Harten

4 juni - 30 jul 2023

Galerie KunstApart is verheugd u uit te nodigen voor de nieuwe expositie van kunstenaar Ineke van Harten. Deze bijzondere tentoonstelling, getiteld "Innerlijke landschappen", zal plaatsvinden van 4 juni tot 30 juli 2023.

Ineke van Harten is een gerenommeerde kunstenaar met een indrukwekkend oeuvre. Ze heeft gestudeerd aan de AKI (ARTEZ) Enschede, waar ze zich heeft gespecialiseerd in autonoom schilderen en grafiek tussen 1985 en 1989.
Van Harten's werken worden vaak omschreven als 'gestolde herinneringen'. Ze weet organische processen om te zetten in prachtige olieverfschilderijen. Haar techniek varieert van dikke, pasteus aangebrachte verflagen tot transparante lagen die over elkaar heen groeien. Ze gebruikt krassen, kerfjes en gladdere streken om abstraherende landschappen te creëren. Zowel grote formaten als kleinere werken maken deel uit van haar veelzijdige portfolio. Haar kunstwerken stralen poëzie en schoonheid uit en vereeuwigen en kristalliseren het vloeibare en veranderlijke. Van Harten beschrijft haar werken als 'innerlijke landschappen' KOM DE TENTOONSTELLING BEWONDEREN EN LAAT U BETOVEREN DOOR HAAR KUNSTWERKEN! Galerie KunstApart, Nieuwstraat 77, 7411LK

Wanneer

4 jun - 30 jul 2023
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Contactinformatie

Kunst Apart
Nieuwstraat 77
7411 LK Deventer