Two inbetween days

Recent eigen werk van Glenn Plaisier (NL/DE)

23 juni - 28 aug 2021

Inbetween days is een R.S.O.L. programma waar kunstenaars of onderzoekers recent eigen werk kunnen tonen, zonder inhoudelijke sturing van een curator. In de maanden juli en augustus toont Glenn Plaisier (NL/DE) zijn werk in de tweede inbetween days.

Plaisier studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunst van Enschedé, de Aki, en aan het Bauhaus in Dessau (DE). Hij exposeerde eerder bij onder andere de Deventer Nachtexpo en bij TENT Rotterdam. Plaisier hanteert omkeringen om inzichten te verwerven in kunsthistorische kwesties en praktijken die nu van belang zijn. De talige handeling van referentie en betekenis wordt ingezet om concepten en oordelen opnieuw te benaderen, soms op een manier die verwant is aan de werking van moppen.

‘two inbetween days’ is te bezoeken tijdens de openingsuren van de R.S.O.L. bookshop op woensdagochtend en donderdagmiddag, en op afspraak. Een afspraak maken gaat gemakkelijk via de whatsapp-knop op de website of het contactformulier.

De R.S.O.L. bookshop is hét verkooppunt voor Deventer van het belangrijkste tijdschrift voor hedendaagse kunst van Nederland: Metropolis M. Ook is De Witte Raaf er verkrijgbaar, een Vlaams/Nederlands tijdschrift voor hedendaagse kunst met verdiepende essays en reviews. Daarnaast zijn verschillende sleutelwerken voor de academische kunsttheorie verkrijgbaar in R.S.O.L. en enkele collectables (bijzondere uitgaven in een kleine oplage). Andere titels voor kunsttheorie en -kritiek kunnen bij de R.S.O.L. bookshop besteld worden. De R.S.O.L. library is toegankelijk voor studie en research. Online is een bibliotheekcatalogus beschikbaar.

Wanneer

23 jun - 28 aug 2021
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Contactinformatie

R.S.O.L.
Van Hetenstraat 59 (ingang aan rechterzijde, onder de vlag, gebruik de deurbel)
7415 TT Deventer