Wildavond bij Schuilenburg

20 nov 2021

Als de laatste zonnestralen verdwijnen, neemt de rood-gouden gloed van knapperende houtblokken in de vuurkorven het over. Huisgemaakte warme geurende glühwein staat voor je klaar. Welkom op de wildavond bij Landgoed Schuilenburg.

“De herfst is het seizoen voor heerlijke wildgerechten”, vertelt Robert Spenkelink. Robert is, samen met Rob Kleinsman, gast-kok zaterdag 20 november en verheugt zich enorm op het buiten klaar maken van vier verschillende wildgerechten. “Wildgerechten zijn een passie van me en wat is er mooier dan lekker buiten genieten op zo’n mooie locatie.” Bij het eten is er keuze uit fris, bier of wijn. In het arrangement zijn drie consumpties inbegrepen.

De avond wordt opgedeeld in vier rondes waarin telkens een wildgerecht centraal staat. Een prima manier om kennis te maken met wild. Aan gast-kok Robert gevraagd wat er op het menu staat antwoord hij lachend: “Een geweldige stoofpot van wildzwijn.” Meer wil hij er niet over kwijt: “Kom de rest zelf maar proeven.” Karin Oostenbrink van Schuilenburg vertelt dat dit de eerste keer is dat ze een wildavond organiseert. “Best spannend om te zien of mensen dit waarderen. We hebben wel een limiet gesteld aan het aantal gasten dat kan deelnemen. Het moet een sfeervol buitengevoel geven.” Voor het geval het regent wordt er gezorgd dat iedereen onder dak kan. Zowel de gastkoks als de mensen van Schuilenburg hebben er zin in.

Even wat praktische informatie: Wildavond bij Schuilenburg Zaterdag 20 november van 18.30 tot 22.30 uur Tickets € 45.00 p.p. [glühwein, 3 consumpties (fris, bier of wijn) en 4 wildgerechten] Alle informatie en boeken via schuilenburg.nl of ticketkantoor.nl

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 45,00

Contactinformatie

Landgoed Schuilenburg
Schuilenburgerweg, 54
7447 RP Hellendoorn