Doe-tips

Afhaal- en berzorg adressen tijdens de kerst

 • Leestijd Leestijd 2 minuten
 • Home 703 x bekeken

Het is nog steeds niet mogelijk om de komende weken een restaurant te bezoeken. Maar niet getreurd. In Salland zijn veel restaurants en café's die een afhaal- of bezorgservice hebben speciaal voor Kerst. Wij hebben een aantal Sallandse restaurants met speciaal kerstdiner voor je op een rijtje gezet, zodat je lekker kunt genieten van het eten.

 1. 5

  IJstaarten bij Rosahoeve

  Een lekker dessert voor tijdens de feestdagen? De Rosahoeve heeft een groot aanbod met heerlijke ijstaarten. Bestel online!

 2. 4

  Kerst@home met Bistro Oale Ste

  Vier je kerst thuis met je familie of vrienden? Wil je een heerlijk menu maar niet lang in de keuken staan? Het enige wat je hoeft te doen is uw tafel prachtig op te dekken en dit fantastische menu te bestellen.

  Na het enorme succes van vorig jaar hebben wij besloten komende kerstdagen ( 24, 25 en 26 december) weer een prachtig samengesteld 3 of 4 -gangenmenu voor thuis te verzorgen. Dit menu, bestaande uit vis, vlees of vegetarisch is vanaf nu al te bestellen in onze webshop. Heerlijk genieten van alles wat de Oale Ste te bieden heeft aan uw eigen tafel.

 3. 3

  De Maathoeve

  Genieten van heerlijk maaltijden? Dan ben je bij de Maathoeve aan het juiste adres! Bestel een heerlijk kerstpakket voor tijdens de feestdagen. Kies voor een knabbelpakket of een ouderwets genieten pakket. Of juist voor lekker zoet of royaal. Genoeg keuze dus!

 4. 2

  Kerst roadtripbox bij de Budde

  De focus bij ons rond de kerstdagen ligt bij het bezorgen en afhalen van brunch- en roadtripboxen. Daarom willen wij u hierbij graag helpen om er toch een aangename kerst van te maken. Wij bieden deze dagen twee verschillende opties aan:

  • De Roadtripbox 1e en 2e kerstdag: een uitgebreide, diner vullende box. Deze wordt bezorgd op 24 december.
  • De Brunchbox: met heerlijke broodjes en nog veel meer. Deze worden bezorgd op 25 en 26 december.

  Bestel de beide gemakkelijk online.

 5. 1

  “Doe Arrangementen” bij Schuilenburg

  Op 2e Kerstdag (26 december) en 30 en 31 december zijn er leuke “Doe Arrangementen” bij Schuilenburg. Met elkaar genieten van een “Brunchplank” kan tussen 11.30 en 14.00 uur. Een plank met een lekker soepje, allerlei heerlijkheden en een consumptie naar keuze. Wil je eerst een lekker eind wandelen of fietsen en dan met elkaar aan de borrel? Geniet dan van de “Borrelplank” vanaf 14.30 uur.

Meer verhalen uit Salland