5 leuke tips voor Pasen

  • Leestijd Leestijd 1 minuten
  • Home 1566 x bekeken

Het voorjaar breekt weer aan en Pasen staat voor de deur! Nog geen plannen gemaakt? We hebben een aantal leuke activiteiten voor je verzameld om samen met familie en vrienden te beleven. Meer paasactiviteiten? Bekijk dan ook onze agenda. Fijne Pasen!

  1. 5

    Paasvuren

    Bereid je voor op een avond vol warmte, gezelligheid en een spectaculair vuurspektakel samen met vrienden en familie. Een traditie die je niet mag missen tijdens de paasdagen!

  2. 4

    Paaswandeling - Kraak de code

    Beleef Pasen op een unieke manier met deze wandeling door het centrum van Rijssen, waar je het Paasverhaal volgt en een cijfercode kraakt! Ga op zoek naar verborgen voorwerpen tijdens deze 1 uur durende tocht, geschikt voor jong en oud.

  3. 3

    Paaskermis

    De paaskermis van 2024 staat voor de deur en Deventer is er klaar voor! Geniet van spectaculaire attracties, smakelijke lekkernijen en onvergetelijke gezelligheid tijdens de paasdagen. Mis het niet!

  4. 2

    Natuurfeest bij het Buitencentrum

    Ontdek en beleef de natuur met tal van activiteiten zoals planten herkennen, fossielen zoeken, natuurfoto’s bespreken en zelfs een IVN-drone in actie zien.

  5. 1

    Met de Heideslak over de Sallandse Heuvelrug

    Ontdek de pracht van de Sallandse Heuvelrug tijdens Pasen met de Heideslak! Geniet van een comfortabele tocht door de bossen, inclusief een bezoek aan het adembenemende uitzichtpunt Noetselerberg!

Meer verhalen uit Salland