B&B de Santpoort

B&B de Santpoort ligt op een ideale plek in het historische stadscentrum van Deventer. Werkelijk alles is op een aangename loopafstand: parkeergarage, musea, winkelgebied, NS-station, cultuurpodia, de markt, tal van restaurants en grote events als de Deventer Boekenmarkt, het Dickens Festijn en Deventer op Stelten.

Maar ook bent u binnen een minuut bij de mooie skyline van de IJssel, de Europees onderscheiden middeleeuwse wijk het Bergkwartier en het officieel verkozen mooiste stadsplein van Nederland: de Brink.

Het ‘Leiden van het oosten’ lijkt net een aaneenschakeling van historische ansichtkaarten, en met deze B&B aan de Zandpoort zit u daar precies middenin!

Zeven dagen per week zijn wij een kleinschalige en gezellige B&B met een informeel karakter. Gastvrijheid en service vinden wij belangrijk en u zal een fijne tijd beleven in zowel Deventer als ons gastenverblijf. Door de aantrekkelijke nabijheid van alle toeristische plekken wordt onze B&B trouwens speciaal gewaardeerd door senioren en mensen die minder goed ter been zijn.

Uw warm en stijlvol ingerichte gastenkamer ligt op de begane grond en heeft een eigen entree. De ruimte is voorzien van eigen badkamer/toilet, een keukentje, een bar, een grote boxspring, fijne meubels, een smart TV en goede wifi. Een ontbijt kunt u heel eenvoudig laten bezorgen door onze vrienden van Ontbijt- en Lunchroom ‘Lou’.

Afhankelijk van uw dagkeuze ligt de prijs per nacht tussen de €100 en €120 euro. Tijdens feestdagen en evenementen geldt een ander tarief. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze website https://desantpoort.nl/.

Voorzieningen

Ligging

  • In het centrum

Wifi

  • Gratis Wifi

Voorzieningen B&B kamer

  • Eigen badkamer
  • Televisie