Minicamping Campeerd

Onze mini boerencamping is gelegen op een rustige landelijke omgeving te Salland nabij een paardenpension en rusthuis. Huisdieren zijn welkom bij ons!

Wij hebben 12 plekjes met struikjes om de plek en uitzicht over de weilanden met paarden! Ook kun je vanaf de camping de paarden aaien door het stalluik als ze op stal staan. Er is een mogelijkheid om een vuurtje te stoken op onze vuurplaats, er is hout te koop op de camping.

Onder het gezamenlijk afdakje kunt u genieten van een koud drankje uit het frisautomaat, opwarmen bij de houtkachel of juist afkoelen als het warm is onder de plafondventilator. Ook verkopen wij de eitjes van onze scharrelkipjes, voor diegene die rondtrekt of gewoon van een lekker ontbijt wil genieten serveren wij een simpel boerenontbijt. We hebben op en rond de camping (kleinschalig) groente, fruit en kruiden groeien, deze zijn vrij te plukken.

Tevens verhuren wij volledig ingerichte en verzorgde overnachtingsplekjes zoals een chalet, caravan en een pipowagen en (binnenkort) een trekkershutje en een huisje off grid (zeer speciale ervaring, staat geheel privé en vrij!). Wij bieden ook diverse benodigdheden zoals een handdoekenset, (wegwerp)bbq, bbqvlees, waspoeder ect.

Vanaf de camping wandel (wij liggen aan het Marskramerpad), fiets of rijd je zo de bossen van Landgoed Oostermaat in. Ook ligt hier het natuurgebied de Slenk, niet toegankelijk voor wandelaars maar het is mogelijk om met de boswachter mee te gaan op excursie! Zeker een bijzondere ervaring!

Op 8 kilometer afstand van het natuurhuisje ligt Deventer Koekstad (gelegen aan de IJssel) met zijn historische binnenstad, rijk aan mooie historische gebouwen die je ook kunt bewonderen via een stadswandeling. Nationaal Park Sallandse Heuvelrug ligt op 6,5 kilometer, waar je kunt genieten van het prachtige landschap. Ook een bezoek aan een Natuurmuseum of de Canadese begraafplaats behoort tot de mogelijkheden.

Contactinformatie

Minicamping Campeerd
Schiphorsterweg 6a
7435 PB Okkenbroek

Voorzieningen

Ligging

  • Landelijk gelegen

Faciliteiten boeren- en minicampings

  • Actief boerenbedrijf
  • Douche aanwezig
  • Honden toegestaan
  • Toilet aanwezig

Wifi

  • Gratis Wifi