Doe-tips

Kerstarrangementen

 • Leestijd Leestijd 3 minuten
 • Home 187 x bekeken

Het is nog steeds niet mogelijk om de komende weken een restaurant te bezoeken. Maar niet getreurd. In Salland zijn veel restaurants en café's die een afhaal- of bezorgservice hebben speciaal voor Kerst. Wij hebben een aantal Sallandse restaurants met speciaal kerstdiner voor je op een rijtje gezet, zodat je lekker kunt genieten van het eten.

 1. 7

  Parkcafé Mees

  Parkcafé Mees tovert het eiland om in een klein sprookje. In de kerstvakantie vind je hier een verkooppunt met wafels en warme choco en is het eiland zoveel als mogelijk in kerstsferen verlicht met hulp van duizenden lampjes. Ook kun je bij Mees de lekkerste brunch bestellen voor eerste en tweede kerstdag, uitgebreid, vers en makkelijk thuisbezorgd. Het enige wat je hoeft te doen is de kaarsen aansteken en zorgen voor fijn gezelschap.

 2. 6

  De Sallandse Berg

  We hadden graag Kerst met u samen willen vieren in ons restaurant. Helaas door bijzondere omstandigheden gaat het dit jaar niet lukken. In plaats hiervan kunt u heerlijk genieten van ons kerstmenu bij u thuis.

 3. 5

  BIJRipperda

  Tijdens kerst wel open of niet open...? Wij hebben met ons team besloten een Smaakvol & Veilig advies te willen geven voor de komende feestdagen... Vier de feestdagen smaakvol, veilig en gezond thuis... En laat ons je daarbij een handje helpen.

 4. 4

  PERFECT PAIRING door de Bagatelle

  Deze kerst geen restaurant bezoeken, maar je diner ophalen bij je favoriete restaurant. Het worden dus bijzondere kerstdagen, zoals we eigenlijk ook al wel een beetje verwachtten. Reden te meer om er hele mooi verzorgde dagen van te maken. Wij willen jullie dan ook graag de “Kerst Box” aanprijzen. In deze box vindt je de ingrediënten voor een heerlijk 4-gangen diner. De kwaliteit van de Bagatelle, maar dan met eenvoudige instructie op je eigen tafel.

 5. 3

  De Budde: Kerst @ Home

  De Budde kookt door, ook tijdens kerst! Niemand had in maart kunnen bedenken dat kerst dit jaar óók anders wordt als anders. Tenminste wij hadden níet verwacht dat dit vervelende virus zo lang zou duren. Maar deze bijzondere tijd maakt plaats voor andere concepten. Het zal in ieder geval een Kerst zijn waar we lang op terug kunnen kijken. De Budde heeft twee verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met allergieën/dieetwensen.

 6. 2

  Recreatiebedrijf de Maathoeve

  Proef ook onze overheerlijke ambachtelijke maaltijden eens! Eerlijke gerechten zonder onnodige toevoegingen met de pure producten uit de streek. Wij koken met onze koks de heerlijkste maaltijden met de producten uit de streek voor u als gast van ons Groepshotel of van de Groepsruimte. Ook in onze winkel kunt u een bestelling plaatsen voor thuis of op de zaak. Voor heerlijke streek hapjes of een compleet buffet. Deze verzorgen wij ook bij u op locatie.

 7. 1

  Landgoed de Uitkijk

  We vieren kerst dit jaar net even wat anders. Geen gesjouw met boodschappen maar eenvoudig uw kerstmenu ophalen bij de Uitkijk. Met zijn allen gezellig de keuken in en daarna genieten van de heerlijke gerechten die ons keukenteam al voor u heeft voorbereid. Genieten zoals u van de Uitkijk gewend bent, dit keer niet op de berg maar aan uw eigen eettafel.

Meer verhalen uit Salland