Filters

Keuken

Ligging

Wifi

Faciliteiten

Toegankelijkheid

Diëten

Optimaal genieten

Restaurants

Een bezoek aan Salland is niet compleet zonder een smakelijke maaltijd in een van de vele restaurants in de streek. Hier geniet je van een heerlijke ontspannen sfeer en proef je bovendien een aantal specialiteiten uit de regio.

Persoonlijke aandacht

Voor echt lekker eten dat met persoonlijke aandacht wordt gemaakt, moet je namelijk in Overijssel zijn. Lokale producten die met liefde worden geteeld, worden allemaal nauwkeurig bereid en in unieke gerechten verwerkt die jong en oud aanspreken. Er is een restaurant te vinden voor iedereen: van knusse eetcafés tot luxe eetgelegenheden met de meest exclusieve gerechten. Onder het genot van een hapje en een drankje beleef je ongedwongen momenten met je dierbaren, wat jouw tijd in deze regio onvergetelijk maakt. Breng dus gerust een bezoek aan een van de vele eetgelegenheden in het Sallandse landschap, want je bent welkom!

Knusse eetgelegenheden voor het hele gezin

Gezelligheid, een goede sfeer en een lekker menu voor de allerkleinsten: ook gezinnen zijn meer dan welkom in de uitnodigende restaurants in de regio. Bezoek een van de horecagelegenheden in de vele sfeervolle dorpjes die deze streek rijk is. De koks verwelkomen jong en oud met heerlijke bourgondische hapjes waar je geen nee tegen kunt zeggen. Rijkgevulde tafels met lekker drinken en maaltijden die bij iedereen in de smaak vallen: dat is wat Salland te bieden heeft. Vooral de vele taveernes, brasserieën en eetcafés zijn de perfecte plek om met de hele familie te dineren. Ben je juist op zoek naar een exotische maaltijd? Ook dat vind je in de vele eethuizen in dit gebied. Gerechten uit Mexico, Griekenland en Spanje staan bij veel familierestaurants op de kaart. Zo is er voor ieder wat wils en kan je met het hele gezin genieten van een heerlijke maaltijd in een prachtige streek.

Dineren in de natuur

De natuur van Overijssel is natuurlijk een van de hoogtepunten in de streek. Wil jij optimaal genieten van het groen in deze omgeving? Ga dan dineren in een idyllisch gelegen restaurant vlakbij de Sallandse Heuvelrug. Tijdens je maaltijd kijk je uit over de rijke bossen of heb je zicht op een prachtig groen weiland. Dineer je op een van de heuvels in het Sallandse landschap? Dan heb je op een heldere dag maar liefst tientallen kilometers uitzicht over de omgeving. De landelijke horecagelegenheden in de omgeving zijn de ideale locatie voor natuurgenieters die op zoek zijn naar een beetje rust. Bovendien is een maaltijd in deze eetgelegenheden de perfecte traktatie na een fijne wandeling in de regio. Bezoek een van de culinaire bistro's en laat jezelf verwennen met maaltijden gemaakt van heerlijke streekproducten. Natuurlijk is een bezoek aan een gezellig familierestaurant ook mogelijk in de prachtige natuur van deze streek. Knusse eetgelegenheden met een warme sfeer zijn gedurende de zomer en winter allemaal voor je geopend. Wat voor restaurant je dus zoekt: je vindt het in Salland.