Doe-tips

Winteruitjes

 • Leestijd Leestijd 2 minuten
 • Home 1837 x bekeken

Op zoek naar leuke winteractiviteiten in Salland? Dan is Salland een ideale bestemming voor winterpret. Er zijn voldoende locaties geopend en er valt genoeg te beleven. Wij hebben de leukste winteruitjes voor je op een rijtje gezet, zodat jij optimaal kunt genieten. Raak verslingerd aan de winter in Salland!

 1. 6

  Blotevoetenpad Wintereditie

  Houd je laarzen maar lekker aan en loop het Blotevoetenpad tijdens deze Wintereditie! Het perfecte uitje voor het hele gezin. Ga op avontuur met de zoekkaart en maak kennis met de bijzondere bewoners van Buitenpost. Ook honden zijn van harte welkom op het pad.

 2. 5

  Lichtjesroute in Deventer

  Beleef de magie van Kerst tijdens de lichtjesroute in Hanzestad Deventer. De binnenstad is versierd met metershoge lichtobjecten en kerstversieringen. Langs de route ontdek je de mooiste plekjes die Deventer rijk is, van de Brink naar het Grote Kerkhof en de knusse straatjes van het Bergkwartier. Wanneer kom jij je laten betoveren?

 3. 4

  Maak een wandeling door het bos

  Ook wanneer de blaadjes van de bomen zijn gevallen en sneeuw op de takken ligt is het bos een prachtige plek om te wandelen! Kom zelf de schoonheid van de natuur ontdekken tijdens de eindejaarswandeling over de Sallandse Heuvelrug, of neem deel aan één van de andere activiteiten die het Buitencentrum in Nijverdal organiseert.

 4. 3

  Raalte on ice

  Tijdens Raalte on Ice wordt er op de Grote Markt een heuse schaatsbaan geopend! Hier kun je niet alleen zelf de ijzers onderbinden, maar ook komen kijken naar één van de verschillende (kinder)voorstellingen of curlingcompetitie. Ook is er een ruim aanbod aan warme drankjes en wordt er dagelijks live muziek gespeeld. Liever met beide benen op de grond blijven staan? Kijk dan mee via de livecam!

 5. 2

  Bezoek een kerstmarkt

  Wat is er leuker dan langs gezellige kraampjes struinen op zoek naar de mooiste kerstgeschenken en lekkernijen om uit te delen? In heel Salland worden weer verschillende kerstmarkten georganiseerd. Bekijk gauw de agenda om te zien welke kerstmarkt er bij jou in de buurt plaatsvindt!

 6. 1

  Leuke uitjes bij de Wilgenweard

  Bij De Wilgenweard in Nijverdal kun je kiezen uit een uitgebreid aanbod van sportieve activiteiten en thematische arrangementen. Doe bijvoorbeeld een unieke escape game: Beat The Matrix of speel het Rijkshotel De Nor escape game voor thuis, maak een kerstwandeling met puzzeltocht of doe mee aan puzzeltocht met eigen auto.

Meer verhalen uit Salland