Op smaaksafari

Romantisch dineren in Salland

 • Leestijd Leestijd 2 minuten
 • Home 2377 x bekeken

Dineren bij kaarslicht of voor de open haard samen genieten van een glas wijn. Bij deze restaurants kun je samen romantisch dineren.

 1. 4

  De Uitkijk

  De sfeervolle huiskamer, serre, het restaurant en de verwarmde veranda vormen het hart van het hotel-restaurant. Hier kun je genieten van pure gerechten, gemaakt met regionale- en ambachtelijke producten. In de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op het grote zonnig terras en in de winter plof je na een lange wandeling met een goed glas wijn op een van de banken bij de haard.

 2. 3

  Hoog Holten

  Verscholen in de bossen van natuurgebied De Sallandse Heuvelrug, ligt Restaurant & Hotel Hoog Holten. Binnen is het behaaglijk in de ruime lounge, de intieme bibliotheek of het restaurant met de bijzondere ovale vorm. Het nieuwe terras behoort tot de mooiste plekjes van Nederland. Hier zie je geen auto’s maar eekhoorntjes, konijnen en veel, heel veel vogels die een vast stekje hebben in een van de vele bomen of vogelhuisjes.

 3. 2

  Swarte Ruijter

  De Swarte Ruijter is een luxe hotel met tien bijzonder gelegen suites, waar u tot rust komt en culinair op niveau geniet. In het restaurant wordt door chef-kok Erik de Mönnink gekookt met pure, streekgebonden producten en kruiden uit eigen kruidentuin. De menukaart wisselt regelmatig en biedt bij het seizoen passende gerechten. Er is een gezellige bar en leestafel. Bij mooi weer worden de tafels gedekt op het terras met uitzicht op de Holterberg.

 4. 1

  De Bagatelle

  Een bezoek aan de Bagatelle is alsof je je onderdompelt in een warm bad. Onze koks bereiden kwalitatieve en smaakvolle gerechten met ingrediënten uit de Sallandse achtertuin! Neem gauw een kijkje in de menukaarten en reserveer een tafeltje het authentieke en sfeervolle restaurant.

Meer verhalen uit Salland